برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران

مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه یزد

مجمع صنفی اعضای هیأت علمی شعبه دانشگاه شهید باهنر کرمان

انجمن اساتید دانشگاه خوارزمی

:: گزارش جلسه هیئت مدیره 23/9/93 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۹ |

گزارش جلسه هیئت مدیره-23/9/93

1- گزارش برنامه ریزی مسابقات ورزشی از سوی آقای دکتر فرخی ارائه شد و مقرر گردید آقایان دکتر امامی و دکتر فرخی با اداره تربیت بدنی هماهنگی های لازم را انجام دهند و همچنین اسامی افرادی برای هدایت مسابقات هر رشته ورزشی مشخص شدند تا موافقت آنان نیز اخذ شود.

2- گزارش پیگیری زمین های منطقه تلو (با کاربردی آموزشی - فرهنگی) و زمین جنب دانشگاه (با کاربری مسکونی) از سوی آقای دکتر امامی ارائه شد در هر دو زمینه ایشان به نمایندگی کانون در پیگیری امر فعال باشند.

3- گزارش افتتاح حساب کانون از سوی آقای دکتر امامی ارائه شد.

کانون صنفی اعضای هیئت علمی
دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 1372 بار   |   دفعات چاپ: 503 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004