برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران

مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه یزد

مجمع صنفی اعضای هیأت علمی شعبه دانشگاه شهید باهنر کرمان

انجمن اساتید دانشگاه خوارزمی

:: گزارش جلسه هیئت مدیره 29/9/93 ::
 | تاریخ ارسال: 1393/10/30 |

گزارش جلسه هیئت مدیره - 29/9/93

1- مقرر شد مطالب مطروحه در جلسه عمومی اعضای هیئت علمی با هیئت امنا دانشگاه پیگیری شود.

2- در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی مقرر شد جلسه با مدیریت اداره تربیت بدنی توسط آقایان دکتر امامی و دکتر فرخی برای هماهنگی بیشتر برگزار گردد.

3- تاریخ جلسه عمومی بعدی کانون 29/10/93 تعیین گردید و مقرر شد دعوت نامه ای برای ریاست محترم دانشگاه ارسال و از ایشان درخواست گردد تا در جلسه مذکور حضور بهم رسانند.

4- هم چنین مقرر شد اولین جلسات کمسیون های کانون در 29/10/93 و پس از جلسه عمومی برگزار گردند.

کانون صنفی اعضای هیئت علمی
دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 1414 بار   |   دفعات چاپ: 480 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4044