هفته دفاع مقدس گرامی باد

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: انتصاب مشاور رییس و مسوول دبیرخانه هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۴/۹ |

انتصاب مشاور رییس و مسوول دبیرخانه هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر محمد علی برخورداری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران درحکمی دکتر احمد غلامی(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق) را برای مدت دو سال به سمت مشاور رییس دانشگاه و مسوول دبیر خانه هیات امنای این دانشگاه منصوب نمود.

در بخشی از این حکم خطاب به دکتر غلامی آمده است: از آنجا که هیات امنا بالاترین مرجع تصمیم گیری در امور دانشگاه می باشد و طبعا باید همه مسائل کلان دانشگاه را تحلیل و برنامه ریزی نمایید، انتظار می رود آن دبیر خانه ضمن برقراری و حفظ ارتباط موثر و مستمر با اعضای محترم هیات امنا در دانشگاه، نسبت به تشکیل شورای مشورتی هیات امنائ متشکل از صاحبنظران و پیشکسوتان دانشگاه به منظور ارایه پیشنهاد به آن هیات محترم با هدف پیشرفت و اعتلای دانشگاه اقدام نمایید.

دفعات مشاهده: 3460 بار   |   دفعات چاپ: 597 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3754