درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: کاهش نرخ سود برای شرکت های دانش بنیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۳/۳۰ |

مهر-معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری وشکوفایی از اقدامات این صندوق برای کاهش نرخ سود تسهیلات سیستم بانکی به میزان ۷ درصد برای شرکت های دانش بنیان خبر داد.شفیعی تسهیلات صندوق را شامل تسهیلات قرض الحسنه، سرمایه در گردش، سرمایه ثابت، صدور ضمانت نامه، مشارکت و انتقال فناوری و فروش محصولات دانش بنیان به صورت لیزینگ ذکر کرد و ادامه داد: سقف پرداخت تسهیلات برای شرکت های نوپا ۵۰ میلیون ریال و برای شرکت های غیر نوپا تا ۲۰۰ میلیون ریال است.برای ارتقا و یا نمونه سازی محصولات دانش بنیان از طریق «کمیته صد» سقف پرداخت های صندوق ۱۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد است که زمان بازپرداخت آن ۳۶ ماهه است و سقف این تسهیلات از طریق کمیته اعتباری تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد است.وی میزان تسهیلات صندوق برای ثبت بین المللی را ۴۰۰ میلیون تومان با کارمزد4 درصد ذکر کرد.

دفعات مشاهده: 1573 بار   |   دفعات چاپ: 341 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 3991