معرفی ::
تماس با ما::
سرویس هاس صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: بکارگیری نخبگان وظیفه و همکاران تحقیقاتی در قالب طرح کسر خدمت سربازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۳/۲۳ |

شرکت ایزایران به عنوان اولین شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، همواره بهبود و تعمیق مستمر فعالیت های نرم افزاری، سخت افزاری، آموزشی و خدماتی در حوزه IT را با اولویت تامین نیازمندی های نیروهای مسلح سرلوحه اهداف خود قرار داده و با تکیه بر پتانسیل های درونی، استفاده از فرصت های محیطی، همکاری شرکت های توانمند داخلی و خارجی و دانشگاه ها با احتمام به توسعه خدمات خود در بخش های کلیدی کشور در حوزه های زیر بصورت فعال حضور دارد:

• مشاوره در طرح های فناروی اطلاعات و ارتباطات

• طراحی و پیاده سازی انواع شبکه های اطلاعاتی مراکز داده

• طراحی و تولید انواع سامانه های شبیه ساز و اتوماسیون صنعتی

• طراحی و پیاده سازی سامانه های پایه (سیستم عامل، بانک اطلاعاتی، .... )

• طراحی و توسعه نرم افزارهای کاربردی

• ارائه و پشتیبانی جامع نرم افزاری، مخابراتی و ارتباطاتی

شرکت ایزایران در نظر دارد در خصوص هدفدار کردن تحقیق و پژوهش در کشور از دانش و ظرفیت علمی دانشگاه های برتر کشور حمایت نماید در این راستا یکی از حوزه های همکاری بکارگیری نخبگان وظیفه و همکاران تحقیقاتی با بخش دفاع در قالب کسر خدمت سربازی است که روند انجام آن بصورت زیر اعلام می گردد:

1- ارسال رزومه توسط داوطلب

2- تعامل داوطلب با کارشناسان شرکت برای مشخص نمودن موضوع پروژه در راستای نیازهای شرکت

3- تکمیل فرم های پروپوزال توسط فرد و کارشناس شرکت

4- تکمیل فرم های حفاظت و فرم اطلاعات فردی و تحویل مدارک مورد نیاز (دو قطعه عکس، کپی شناسنامه، کارت ملی و آخرین مدرک تحصیلی)

5- ارسال گزارش پیشرفت در تاریخ های مقرر شده

6- تایید گزارشات و ارزیابی داوطلب و تصویب کسر خدمت متناسب با پروژه انجام شده

جهت دریافت جدول نیازمندیهای طرح های کسر خدمتی- سال 1394 شرکت ایزایران کلیک نمایید.

تلفن تماس: 88827905 سرکار خانم مهندس اصغریان

شماره فاکس: 88322124 - 88304028

پست الکترونیک: ICT@isiran.ir

دفعات مشاهده: 2805 بار   |   دفعات چاپ: 561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر