اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: دانشگاه علم و صنعت ایران در جمع ۱۰۰ دانشگاه برتر قاره آسیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۳/۲۴ |

دانشگاه علم و صنعت ایران در جمع ۱۰۰ دانشگاه برتر قاره آسیا

طبق انتشار فهرست ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا در سال ۲۰۱۵ توسط نظام رتبه بندی تایمز، دانشگاه علم صنعت ایران در جمع ۱۰۰ دانشگاه برتر قاره آسیا قرار دارد.

دانشگاه علم وصنعت ایران با اولین حضور خود در این نظام بین المللی رتبه بندی توانست با کسب مقام ۶۹ در جمع دانشگاه‌های برتر آسیا قرار گیرد . دانشگاه‌های صنعتی شریف و صنعتی اصفهان نیز هر یک با رتبه‌های 43 و 61 سایر دانشگاههای کشور می‌باشند که در این رتبه بندی در بین 100 دانشگاه برتر آسیا قرار دارند.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام های رتبه‌بندی در سطح بین المللی است و معیارهای این رتبه بندی شامل ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی است .

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به دانشگاهیان علم و صنعت ایران اساتید فرهیخته، دانشجویان عزیز و کارکنان صدیق تبریک می گوید و توفیقات روز افزون علمی و پژوهشی را خواستار است.

دفعات مشاهده: 4983 بار   |   دفعات چاپ: 675 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991