درباره دانشکده::
اخبار و رویدادها::
پردیس و مجازی::
آیین نامه ها و فرم ها::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

تلفن:9-77491228

فاکس:77240488

پست الکترونیکی:

meresearch@iust.ac.ir

سیستم جامع گلستان

سایت دانشکده مکانیک را چگونه ارزیابی می کنید:

قطب علمی

قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک

کادمان

کانون دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

:: آزمایشگاه تحقیقاتی سازه های هوایی ::

درباره آزمایشگاه:

آزمایشگاه تحقیقاتی سازه­ و سیستم­های هوایی در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، یکی از آزمایشگاهی تازه تاسیسی است که با توجه به توانمندی­های علمی، سوابق اجرایی موفق صنعتی، و دراختیار داشتن تیم­های تخصصی توانمند، می­تواند در آینده در نوع خود در کشور کم نظیر بوده و فضای مناسبی را جهت انجام تحقیقات و پروژه­های تحقیقاتی- صنعتی را در حوزه تحلیل، طراحی و ساخت سازه­ و سیستم­های هوایی و تخمین عمر سازه­های هوایی فراهم نماید.

این آزمایشگاه در یک شبکه آزمایشگاهی گروهی، مجهز به انواع دستگاه­ های موردنیاز جهت انجام آزمایش­های مختلف در زمینه تحلیل تنش، رشد ترک درون و بین صفحه­ ای و تخمین عمر متناظر در قطعات کامپوزیتی و فلزی، مانند دستگاه تست کشش، دستگاه تست خستگی سروو-هیدرولیک، سیستم پایش سلامت سازه و همچنین تجهیزات و امکانات محاسباتی مناسب جهت مدلسازی با نرم­ افزارهای اجزای محدود، دینامیک سیالات محاسباتی، و تحلیل مکانیزم­ های مکانیکی می­باشد. تجربیات موجود در این آزمایشگاه، زمینه مساعدی را جهت همکاری با بخش­های مختلف آموزشی، پژوهشی و صنعتی، و در راستای اجرای پروژه­ها و تحقیقات موردنیاز در کشور در زمینه تحلیل و طراحی سازه و سیستم­های هوایی، تخمین عمر قطعات کامپوزیتی-فلزی، بارگذاری سازه­های هوایی، اندرکنش سازه، ایرودینامیک، و دینامیک پرواز فراهم نموده است.

دفعات مشاهده: 1042 بار   |   دفعات چاپ: 250 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

School of Mechanical Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3937