رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: انتصاب اعضای شورای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۱۴ |

انتصاب اعضای شورای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه

دکتر برخورداری، رییس دانشگاه، هفتم اردیبهشت ماه 1394در احکام جداگانه ای دوازده عضو شورای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه را منصوب کرد.

دکتر مهدی بیدآبادی- دکتر سعید رستگاری- دکتر حسین سرپولکی- دکتر محمدتقی صالحی-دکتر حبیب الله اکبری- دکتر افشین شریعت مهیمنی-دکتر محسن کلانتر- دکتر علی نصیری طوسی- دکتر سیدحسین سیدین- دکتر امیرحسین دوایی مرکزی-دکتر سیدجواد ازهری و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد دوازده عضو شورای راهبردی دانشگاه را شامل می شوند.

در بخشی از این حکم آمده است: «امید است با استعانت از خداوند متعال، همکاری و همیاری سایر اعضای شورا نسبت به سیاستگذاری، برنامه ریزی و جلب مشارکت حداکثری مسئولان دانشگاه برای تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، متناسب با اسناد بالادستی و با رویکرد نظام مند و برنامه محور در راستای اهداف و ماموریت های دانشگاه، موفق و موید باشد».

دفعات مشاهده: 3882 بار   |   دفعات چاپ: 588 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789