معرفی ::
تماس با ما::
سرویس هاس صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: پیش نویس استاندارد راهنمای بهبود بهره وری از طریق انجام مهندسی دوباره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۵ |

متن پیش نویس استاندارد شماره 429- الف تحت عنوان "راهنمای بهبود بهره وری از طریق انجام مهندسی دوباره طرح های سدسازی" که توسط طرح تهیه ضوابط و معیارهای فنی صنعت آب کشور تهیه شده است، برای استحضار و اظهار نظر ارائه داده است. این امر به منزله ارائه مشاوره به نظام نظارت و هدایت تهیه کنندگان بوده و قطعا استفاده از نظرات ارزشمند ارسالی موجب ارتقای محتوای این نشریه قبل از چاپ نهایی آن می گردد.

علاقمندان می توانند نظرات کتبی اصلاحی و تکمیلی را که مطمئناً برای آن دفتر بسیار مغتنم می باشد، حداکثر تا تاریخ 1394/3/31 به آدرس : خیابان فلسطین شمالی- پایین تر از چهارراه زرتشت- کوچه پرویز روشن- پلاک 27 ارسال نمایند.

جهت دریافت متن پیشنویس استاندارد شماره 429- الف کلیک نمایید.

امید است با همکاری و مساعدت کلیه دست اندرکاران و متخصصین امور آب کشور بتوان گام موثری در حل معضلات و کاستی های موجود برداشت.

شایان ذکر است دسترسی به این نشریه در بخش انتشارات سایت طرح تهیه ضوابط و معیارهای فنی به آدرس اینترنتی http://waterstandard.wrm.ir/ امکان پذیر می باشد.

دفعات مشاهده: 1685 بار   |   دفعات چاپ: 481 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991