اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری نشست نکوداشت در پژوهشکده خودرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۱ |

برگزاری نشست نکوداشت در پژوهشکده خودرو

با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو، نشست معرفی کربلایی کاظم کریمی ساروقی سی و یکم فروردین ماه 1394 در دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که در محل سالن اجتماعات پژوهشکده خودرو برگزار شد، حاج اسماعیل کریمی ساروقی(فرزند ارشد مرحوم ساروقی) به بیان خاطرات و ویژگی های اخلاقی و معنوی پدر پرداخت.

در ابتدای این نشست،حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد(مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) در سخنان کوتاهی، کربلایی کاظم کریمی ساروقی را آیه ای از آیات خدا خواند و گفت: وقتی انسانی تکلیف محور می شود و به موقعیت های دنیایی دل نمیدهد، خدایی که خریدار عمل است، عمل او را می بیند و پاداش می دهد.

در ادامه مراسم، فرزند مرحوم ساروقی به سوالات دکتر شجاعی فرد در خصوص جنبه های مختلف زندگی آن بزرگوار پاسخ داد. سپس حجت الاسلام والمسلمین ساروقی، خادم آستان مقدس امامزادگان هفتاد و دو تن -که معجزه حافظ قران شدن کربلایی کاظم ساروقی در آن به وقوع پیوست- معرفی اجمالی از این مجموعه زیارتی ارایه کرد.

گفتنی است کربلایی کاظم کریمی ساروقی،متولد سال 1300 هجری قمری و کشاورزی روستایی بود که بر اثر گردن نهادن به فرمان خداوند و تعبد به احکام الهی، انجام کارهای نیک و پرهیز از مال حرام، مورد لطف و عنایت خداوند قرار گرفت و در سن 27 سالگی علیرغم نداشتن سواد خواندن و نوشتن،در یک لحظه حافظ کل قرآن شد و در طول عمر 77 ساله خود، به لطف الهی برخی ادعیه شیعه را حافظ شد. این موضوع که بیانگر معجزه قرآن و مکتب اهل بیت(ع) است در همان زمان به تأیید مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ و دانشگاه الازهر مصر رسید . تطابق متن قرانی که بر لوح دل آن عارف الهی حک شده بود با قران موجود در قرن حاضر، اثبات دیگری بر حقانیت قران و تصدیق تحریف ناپذیری این کلام نورانی است که خداوند بدان تصریح فرموده است.

کربلایی کاظم در هفتم محرم سال 1377 هجری قمری در قم وفات یافت. مزار او در قبرستان نوی قم در جوار مقبره مرحوم آیت الله شیخ عبدالکریم حائری، زیارتگاه اهل معرفت است.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2946 بار   |   دفعات چاپ: 674 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004