درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: اولین جلسه کمیسیون فناوری و تجاری سازی برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱/۳۱ |
اولین جلسه کمیسیون فناوری و تجاری سازی در راستای تفاهم  نامه همکاری وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری با وزارت صنعت معدن و تجارت برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، با هدف همکاری، حمایت و تجاری سازی از طرح های مراکز اموزش عالی و ارتباط متقابل صنعت و دانشگاه اولین جلسه کمیسیون فناوری و تجاری سازی در محل سازمان گسترش و نوسازی وزارت صنعت ،معدن و تجارت برگزار شد.
دکتر صادق زاده معاون توسعه فناوری و صنایع پیشرفته ضمن تاکید بر نیاز صنعت به علم و فناوری های  نوین گفت :صنعت کشور نیازمند به روز آمد کردن فناوری های نوین است و در این زمینه دانشگاه ها ، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری می توانند تاثیر به سزایی در رشد صنعت کشور داشته باشند.

رییس کمیسیون فناوری و تجاری سازی در ادامه با اشاره به طرح ها و ایده ها در زمینه فناوری و تجاری سازی در مراکز آموزش عالی افزود: طرح ها  و ایده های زیادی جهت تجاری سازی مطرح می شود ، ولی طرح ها می باید هم توجیه تجاری سازی داشته باشند و هم بر اساس مطالعات نیاز سنجی که از طرف صنعت صورت می گیرید انجام شود.

وی در ادامه اظهار داشت :سازمان گسترش سازمانی حاکمیتی در توسعه تولید انبوه و تجاری سازی است از این رو ارتباط متقابل بین این سازمان و مراکزآموزش عالی کشور می تواند در پیشرفت و به روز امدی صنایع کشور نقش بسزایی داشته باشد.

در ادامه جلسه دکتر گلستانی فرد مدیر دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری ضمن تاکید بر ارتباط صنعت و دانشگاه گفت : توسعه در کشور ما در صد سال اخیر به صورت توسعه جزیره ای بود ه و ما همواره در این زمینه هم در  صنعت و هم مراکز آموزش عالی مان  زیان دیده است .

وی ضمن اشاره به  استفاده از نیروهای متخصص دانشگاهی در بخش صنعت اظهار داشت :همواره یکی از مشکلات دانشجویان مان مشاغل بعد از فارغ التحصیلی بوده و هست ،اگر دو وزارت علوم و صنعت بتوانند در راستای این تفاهم نامه جزئیات آنرا اجرایی کنندقطعا در این ارتباطات ، دانشجویان منتفع خواهند شد.

مدیر ارتباط صنعت با دانشگاه در همین رابطه افزود: نمونه کار خوبی که از این تفاهم نامه بدست آمده موضوع ایین  آیین نامه پسا دکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی در صنعت می باشد که به امضای وزیر علوم تحقیقات و فناوری و وزیر صنعت ،معدن و تجارت  رسید  و دراسفند ماه 93 به تمامی مراکز اموزش عالی کشور ابلاغ شد .

گفتنی است اولین جلسه برنامه ریزی کمیسیون فناوری و تجاری سازی با حضور دکتر صادق زاده معاون توسعه و صنایع پیشرفته  سازمان گسترش و نو سازی صنایع ایران ،دکتر گلستانی فرد مدیر ارتباط صنعت با دانشگاه وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری ،مهندس اقا کثیری رییس مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صنعت ،معدن و تجارت  مهندس گل سرخی مدیر مرکز توسعه تحقیقات کاربردی و فناوری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ،مهندس ارفع گروه تجاری سازی دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری ،دکتر جعفری معاون میر کل دفتر اموزش و پژوهش وزارت صنعت ، معدن و تجارت  برگزار شد.
دفعات مشاهده: 1945 بار   |   دفعات چاپ: 567 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 4061