معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: دومین دوره مسابقه بین المللی طراحی خودرو سایپا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱/۲۹ |

گروه خودروسازی سایپا با همکاری دانشکده طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران با هدف ارتباط متقابل صنعت و دانشگاه و همچنین ارتقاء سطح روابط خود با طراحان خلاق و مبتکر و بهره مندی هر چه بیشتر از ایده ها و طرح های نو و مبتکرانه، اقدام به برگزاری جشنواره تحت عنوان "دومین دوره مسابقه بین المللی طراحی خودرو سایپا" می نماید تا ضمن آشنایی با طراحان خلاق و مبتکر، و ایجاد تعامل دوسویه، آنها را از نزدیک با دستاوردهای خود و همچنین فرآیند طراحی خودرو آشنا نموده و از نقطه نظرات و دیدگاه های ایشان در مورد طرح و ایده خودروی مطلوب ایرانی بهره مند گردد.

در این راستا محورهای این جشنواره شامل:

1- طراحی داخلی خودرو کلاس B

2- طراحی خودرو کلاس B

3- طراحی مفهومی خودرو الکتریکی کوچک

و همچنین سخنرانی متخصصین صنعت خودرو و اساتید علمی دانشگاه جهت معرفی آخرین دستاوردهای علمی ایران و جهان در صنعت طراحی خودرو در تاریخ 1394/2/30 در محل تالار شهید آوینی دانشکده طراحی صنعتی دانشگاه تهران از ساعت 8 الی 12 برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 1658 بار   |   دفعات چاپ: 461 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054