اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: برتری غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران در جشنواره ­ نشریات دانشگاهی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱/۲۹ |

برتری غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران در جشنواره ­ نشریات دانشگاهی کشور

در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور، غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران برتر شناخته شد.

این جشنواره از 23 تا 25 فروردین ماه 1393 و با حضور 18 دانشگاه از استان های تهران و البرز در محل دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد که در بخش غرفه های نمایشگاهی، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان غرفه برتر انتخاب و معرفی شد. از غرفه دانشگاه در مراسم اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه ‌های منطقه یک کشور به سبب چیدمان و طراحی غرفه، خلاقیت و ابتکار در ارائه خدمات، حضور منظم عوامل در غرفه، روابط عمومی مناسب و اخلاق خوش در ارتباط با بازدیدکنندگان با اهدای لوح و جوایز نقدی، تقدیر شد.

گفتنی است در غرفه دانشگاه، 41 عنوان نشریه دانشجویی سال 1393 دانشجویان در معرض دید بازدید کنندگان قرار داده شده بود. همچنین در غرفه دانشگاه، به صورت روزانه ویژه نامه جشنواره تحت عنوان «فرهنگ» منتشر می شد که به بازتاب اخبار و گزارش رویدادهای جشنواره می پرداخت.

روابط عمومی دانشگاه انتخاب غرفه دانشگاه به عنوان غرفه برتر را تبریک گفته، توفیقات بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان را مسالت دارد.

دفعات مشاهده: 2860 بار   |   دفعات چاپ: 477 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991