اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: آغاز زمان ثبت نام برای شرکت در مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1394/1/26 |

آغاز زمان ثبت نام برای شرکت در مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران

مراسم اعتکاف رجبیه، از دوازدهم اردیبهشت ماه 1394 به مدت سه روز (مطابق با 13، 14 و 15 رجب )در مسجد الشهدای دانشگاه علم و صنعت برگزار خواهد شد و دانشگاهیان این دانشگاه می توانند تا دوم اردیبهشت ماه برای شرکت در این مراسم معنوی ثبت نام کنند .

گفتنی است نام نویسی متقاضیان فقط در زمان اعلام شده انجام می‏گیرد و پس از پایان مهلت فوق، امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد.
لازم به ذکر است، علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به تارنمای کانون قرآن و عترت (علیهم السلام) به نشانی quran.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 3522 بار   |   دفعات چاپ: 703 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4044