رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: چند احکام انتصاب و ابقا در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۲/۳ |

چند احکام انتصاب و ابقا در دانشگاه

دکتر محمد علی برخورداری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران، در احکام جداگانه ای حکم انتصاب و ابقای افراد زیر را صادر نمود.

دکتر سید مجید هاشمیان، عضو هیات علمی دانشکده شیمی، را برای مدت دو سال به سمت معاون پژوهشی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب نمود.

دکتر احد قائمی،عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، را برای مدت دو سال در سمت مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علم و صنعت ایران ابقا نمود.

دکتر فرزاد بازدیدی تهرانی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، را برای مدت دو سال در سمت مدیر امور پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران ابقا نمود.

دکتر بیژن معاونی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن،را برای مدت دو سال در سمت مدیر گروه راه آهن برقی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران ابقا نمود.

دکتر عادل ترکمان رحمانی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر، را برای مدت دو سال در سمت مدیر گروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران ابقا نمود.

دکتر علی بنیادی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پیشرفت، را برای مدت دو سال در سمت معاون آموزشی دانشکده مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران ابقا نمود.

دفعات مشاهده: 3441 بار   |   دفعات چاپ: 608 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789