سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: عضو هیات علمی دانشگاه، رییس کمیته امور دانش آموختگان بخش ایران IEEE شد ::

عضو هیات علمی دانشگاه، رییس کمیته امور دانش آموختگان بخش ایران IEEE شد

دکتر محسن کلانتر، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و ریس قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه های قدرت، به عنوان «رییس کمیته امور دانش آموختگان بخش ایران IEEE » منصوب شد.

با حکم رییس بخش ایران IEEE ، دکتر محسن کلانتر تا پایان سال 2014 میلادی به سمت رییس کمیته امور دانش آموختگان( Gold Coordinator ) بخش ایران، منصوب شد.

همچنین دکتر کلانتر از سوی رییس انجمن علمی شبکه های هوشمند انرژی ایران، برای مدت چهار سال به عنوان «رییس دبیرخانه دائمی کنفرانس شبکه های هوشمند» معرفی شد.

گفتنی است مهندس احد کاظمی و دکتر صادق جمالی(اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق و قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه های قدرت) نیز اخیرا از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام( ISC )، به عنوان یکی از 10 مولف پراستنادترین مقالات دانشگاه علم و صنعت ایران شناخته و معرفی شدند.

دفعات مشاهده: 1242 بار   |   دفعات چاپ: 256 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.171 seconds with 963 queries by yektaweb 3525