حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: انتشارمقالات کنفرانس ملی هیدروژن وپیل سوختی ::

انتشار تعداد چشمگیری از مقالات کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی در یک ژورنال بین‌المللی

تعداد چشمگیری از مقالات اولین کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی که بهمن ماه سال 1387 به میزبانی دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار شد، در یک نسخه ویژه ژورنال بین‌المللی انرژی هیدروژنی منتشر شد.

پس از برگزاری اولین کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی در بهمن ماه 1387 توسط پژوهشکده سبز دانشگاه علم و صنعت ایران، با هماهنگی صورت گرفته با سردبیر ژورنال بین المللی انرژی هیدروژنی( International Journal of Hydrogen Energy ) مجموعه مقالات کنفرانس از طریق وب گاه آن ژورنال و توسط هر یک از مؤلفین ارسال شد و در یک دوره زمانی نزدیک به یکسال، مراحل داوری را همانند سایر مقالات عادی ارسالی به ژورنال طی کرد که در پایان 33 مقاله شرایط چاپ را احراز نمودند. هم اکنون مقالات پذیرفته شده در یک نسخه ویژه ژورنال بین‌المللی انرژی هیدروژنی به چاپ رسیده است.

گفتنی است 33 مقاله فوق در صفحات 8831 تا 9526 نسخه شماره 17 ژورنال بین‌المللی انرژی هیدروژنی و در تاریخ سپتامبر سال 2010 میلادی منتشر شده است.

چاپ این تعداد مقاله از یک کنفرانس ملی کشورمان در شماره‌ای ویژه از آن ژورنال، موفقیت بسیار بزرگی به شمار می‌رود که نشان دهنده کیفیت بالای دستاوردهای پژوهشگران کشورمان می‌باشد.

مجموعه هماهنگی‌های لازم تا زمان چاپ، نظارت بر تمامی ساز و کارهای داوری علمی و دبیری میهمان
( Guest editor ) در پژوهشکده سبز دانشگاه علم وصنعت ایران توسط دکتر سوسن روش‌ضمیر (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه) و با همکاری دکتر ایکانی (عضو هیات علمی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران) انجام پذیرفته است.

دکتر روشن ضمیر در توضیح این موفقیت گفت: «با نامه‌نگاری‌های صورت گرفته با دکتر وزیر اوغلو، سردبیر ژورنال بین‌المللی انرژی هیدروژنی، توافق گردید به شرط انجام داوری‌های تخصصی از سوی داوران آن ژورنال، مقالات پذیرش شده به صورت یک نسخه ویژه به چاپ برسد.»

وی در ادامه افزود: « در فرآیند داوری مقالات برای هر مقاله از 3 تا 4 داور بین المللی مورد تایید آن ژورنال استفاده شده است. پس از پایان مراحل داوری، مقالات پذیرش شده در چهار بخش، «پیل‎های سوختی الکترولیت پلیمر جامد»، «پیل‎های سوختی اکسید جامد»، «هیدروژن» و «برنامه استراتژیک توسعه ‎ پیل سوختی در ایران» تقسیم‌بندی و همراه با مقدمه دبیران میهمان، به صورت بر خط در وب گاه ژورنال بین‌المللی انرژی هیدروژنی از مجموعه انتشارات Elsevier قرار گرفته است.»

لازم به ذکر می‌باشد، ژورنال بین‎المللی انرژی هیدروژنی، مجله‌ِای نمایه شده در ISI با ضریب تاثیر 945/3 بوده و در نوع خود یکی از معتبرترین ژورنال های تخصصی انرژی، به خصوص هیدروژن و پیل سوختی است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت علمی را به دانشگاهیان، به ویژه اساتید و پژوهشگران پژوهشکده سبز و مولفان مقالات تبریک می‌گوید.

دفعات مشاهده: 2340 بار   |   دفعات چاپ: 443 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760