حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: کسب رتبه دوم مقالات در همایش ملی مواد نو توسط دانشجوی دانشکده فیزیک ::

مقاله محمد مرادی (دانشجوی دوره کارشناسی ارشد فیزیک حالت جامد) در اولین همایش ملی مواد نو به رتبه دوم مقالات در بین 100 مقاله شفاهی کنفرانس دست یافت.

این مقاله تحت عنوان «تاثیر لایه نازک PEDOT:PSS روی لایه ITO بر خواص سلول خورشیدی آلی دو لایه‌ای شامل فولرن و فتالوسیانین مس» به راهنمایی دکتر رسول اژئیان (عضو هیات علمی دانشکده فیزیک) از سوی آزمایشگاه لایه نازک در این همایش ارائه شده بود که از سوی هیات داوران به عنوان دومین مقاله برتر شناخته و مورد تقدیر قرار گرفت.

اولین همایش ملی مواد نو از 21 تا 23 خردادماه در پژوهشگاه مواد وانرژی برگزار شد و در آن 100 مقاله به صورت شفاهی و 116 مقاله به شکل پوستر ارائه شده بود.

دفعات مشاهده: 2035 بار   |   دفعات چاپ: 440 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795