سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: موفقیت 2 دانشجوی دانشکده معماری ::

در نخستین مسابقه بنیاد معماری میرمیران، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد دو تن از دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی به عنوان یکی از 10 پایان‌نامه برتر دانش‌آموختگان سراسر کشور در سال 86-1385 برگزیده شد. در این مسابقه، پایان نامه مصطفی قلی‌پور به راهنمایی دکتر محسن فیضی و پایان نامه آریان شهابیان به راهنمایی دکتر کریم مردمی، جزء 10 پایان نامه برتر کشور در سال 86-1385 شناخته و معرفی شد.

این موفقیت ارزشمند را به این دوستان،‌خانواده محترمشان و جامعه دانشگاهیان علم و صنعت تبریک عرض می نماییم.

دفعات مشاهده: 1265 بار   |   دفعات چاپ: 285 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.128 seconds with 963 queries by yektaweb 3525