سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: دومین همایش اندازه گیری هیدروکربن ها در صنایع نفت، گاز،پالایش و پتروشیمی ::
دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می کند:
دومین همایش اندازه گیری هیدروکربن ها در صنایع نفت، گاز،پالایش و پتروشیمی
دومین همایش «اندازه گیری هیدروکربن ها در صنایع نفت، گاز،پالایش و پتروشیمی» با هدف ارتقای دانش میترینگ و توان علمی و فنی کارکنان و فعالان صنعت نفت در کشور، توسط دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری شرکت پایانه های نفتی ایران، روزهای 13 و 14 اسفند ماه 1393 برگزار می شود.
این همایش با هدف شناسایی ظرفیت های موجود در کشور در موضوع میترینگ؛ تلاش در جهت آموزش عملی و نظری موضوعات مختلف مرتبط با میترینگ؛ تلاش در جهت معرفی حساسیت های موضوع میترینگ در کشور و لزوم توجه بیشتر شرکت ها و مراکز تحقیقاتی به آن؛ رصد فناوری های نوین در میترینگ و معرفی آنها به شرکت های داخلی؛ توسعه دانش میترینگ در کشور در جهت رفع مشکلات، دسترسی به دانش طراحی و ساخت انواع سیستم های میترینگ و پرووینگ مورد نیاز در کشور؛ تلاش در جهت ایفای نقش موثرتر در استانداردهای ملی (IPS) و بین المللیIP)، ISO، ASTM، (API با توجه به شرایط خاص کشور در منطقه و معرفی پتانسیل های موجود در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور در جهت رفع مشکلات میترینگ در کشور برگزار خواهد شد.
انواع فناوری های مربوط به میترینگ (اندازه گیری کمّی) نفت، گاز و فرآورده (تک فازی و چند فازی)؛ استانداردهای ملی و بین المللی در اندازه گیری نفت، گاز و فرآورده؛ عملیات پرووینگ و کالیبراسیون انواع میتر در صنعت؛ نگهداری و تعمیرات تجهیزات اندازه گیری فناوری های نوین در اندازه گیری کمّی نفت، گاز و فرآورده و نیز حقوق اندازه گیری، محورهای تخصصی دومین همایش اندازه گیری هیدروکربن ها در صنایع نفت، گاز،پالایش و پتروشیمی اعلام شده است.
دکتر سیدحسن هاشم آبادی(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه)، دبیر این همایش علمی و تخصصی است. برگزاری نمایشگاه و کارگاه آموزشی از دیگر برنامه های این همایش دو روزه است.
علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس http://irshm.iust.ac.ir مراجعه کنند.
دفعات مشاهده: 1605 بار   |   دفعات چاپ: 517 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.186 seconds with 963 queries by yektaweb 3525