حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: سلسله کارگاههای آمادگی برای تدریس در دانشگاه ::
سلسله کارگاههای آمادگی برای تدریس در دانشگاه
آزمایشگاه سیستم های حمل و نقل و لجستیک علم و صنعت ،سلسله کارگاه های آمادگی برای تدریس در دانشگاه را برگزار خواهد کرد.
اولین کارگاه از این سلسله کارگاهها قرار است روز دوشنبه ،بیست و نهم اردیبهشت ماه 93 با ارایه دکتر آرش شاهی،مدرس مرکز تدریس حرفه ای دانشگاه واترلوکانادا برگزار خواهد شد.
 براساس این گزارش اولویت ثبت نام با اساتید جوان و دانشجویان دکتری خواهد بود و علاقمندان جهت ثبت نام می توانند به پایگاه اینترنتیasset@aut.ac.ir مراجعه و یا با تلفن شماره 09125631224 تماس حاصل نمایند.
دفعات مشاهده: 2431 بار   |   دفعات چاپ: 585 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781