سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: کارگاه آموزشی اصول،مفاهیم وکاربردهای مهندسی پایایی درصنعت برگزار شد ::

با حضور پروفسور السید

کارگاه آموزشی اصول، مفاهیم و کاربردهای مهندسی پایایی در صنعت برگزار شد

کارگاه آموزشی «اصول، مفاهیم و کاربردهای مهندسی پایایی در صنعت» با حضور پروفسور السید(استاد دانشگاه رتگرز امریکا)، روز یکشنبه دوازدهم آذرماه 1391 در دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.

این کارگاه یک روزه آموزشی، توسط قطب علمی بهینه­سازی سامانه­های تولیدی و خدماتی و با هدف توسعه دانش مهندسی پایایی در صنعت و کاربردهای آن برنامه­ریزی شد.

کارگاه اصول، مفاهیم و کاربردهای مهندسی پایایی در صنعت، توسط پروفسور السید، از اساتید بنام دنیا در حوزه مهندسی پایایی و استاد دانشکده مهندسی صنایع و سیستم­ها در دانشگاه راتگرز، ایالت نیوجرسی ‌امریکا برگزار شد و قریب به 100 نفر از متخصصان صنایع و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، در آن شرکت کردند که به شرکت کنندگان، در پایان کارگاه، مدرک معتبر بین­المللی اعطا خواهد شد.

گفتنی است مهندسی پایایی، کیفیت در بُعد زمان را بحث می­کند و موضوع آن، بهبود قابلیت اطمینان محصولات صنعتی و خدمات در طول زمان است.

بنابر توضیحات دکتر نورالسناء (قائم مقام قطب علمی بهینه­سازی سامانه­های تولیدی و خدماتی)، لزوم توجه به بحث پایایی در صنعت، در این مقطع که تحریمهایی علیه کشورمان اعمال می­شود، از ضرورتهای غیر قابل چشم­پوشی است چراکه نیاز به استفاده از محصولات تولید داخل، روزافزون است و این کالاها باید بتوانند در طول زمان از قابلیت اطمینان کیفی خوبی برخوردار باشند و از اهداف برگزاری این کارگاه و دعوت قطب علمی از استاد شاخص این حوزه نیز کمک به بهبود خدمات در مقابله با چالش شرایط تحریمهاست.

قطب علمی بهینه­سازی سامانه­های تولیدی و خدماتی همچنین بعد از ظهر این روز، نشستی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده­های مهندسی صنایع و مهندسی پیشرفت با موضوع «مهندسی قابلیت اطمینان و فرصتهای مطالعاتی دانشجویی» برگزار کرد که در آن پروفسور السید سخنرانی کرد.

دفعات مشاهده: 1130 بار   |   دفعات چاپ: 262 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.179 seconds with 963 queries by yektaweb 3525