سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: برگزاری سلسله سمینارهای علمی در دانشکده شیمی ::

برگزاری سلسله سمینارهای علمی در دانشکده شیمی

چهارشنبه بیست و یکم دی ماه سال90، سلسله سمینارهای علمی به شرح زیر در محل اتاق کنفرانس دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

«سمینار طراحی اندازه حفرات در مزوپور MCM- 41» با سخنرانی دکتر نعیمی جمال، «سمینار اندازه گیری فتالاتها در بطری های آب معدنی به روش میکرواستخراج فاز جامد » با سخنرانی دکتر افسانه ملاحسینی، «سمینار سنتز نانو ساختار جدید از کادمیم اکسید به روش مکانو شیمیایی»، با سخنرانی دکتر آزاده تجردی، «سمینار پلیمرهای معدنی» با سخنرانی دکتر فرانک منطقی و «سمینار تهیه، شناسایی و بررسی کاربرد نانوپودرهای TiO2 دوپه شده با پورفیرین / F» با سخنرانی دکتر رحیمی، «سمینار بررسی الکترواکسیدان گلوکز بر روی Pt/TiO2/Ti در محلول قلیایی سود» با سخنرانی دکتر سید سجادی، «سمینار برهم کنش رنگ با مواد فعال سطحی و کاربرد ان در سلولهای خورشیدی» با سخنرانی دکتر بهشته سهرابی و «سیمنار اندازه گیری غیر مستقیم سیانید با استفاده از واکنشگاه های فاز- جامد با روش تجزیه کننده با تزریق در جریان و اسپکترومتری جذب اتمی شعله ای» با سخنرانی دکتر زارع برگزار خواهد شد.

گفتنی است این سمینارها از ساعت 8:30 صبح آغاز خواهد شد

دفعات مشاهده: 1249 بار   |   دفعات چاپ: 312 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.174 seconds with 963 queries by yektaweb 3525