حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: سخنرانی علمی در دانشکده مکانیک ::

سخنرانی علمی در دانشکده مکانیک

مرکز فناوری و ساخت و تولید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه، هفدهم دی‌ماه سال 90، سخنرانی علمی با موضوع « مفاصل سالم برای همیشه و کاربرد مکاترونیک درمهندسی بافت» را برگزار خواهد نمود.

سخنران این مراسم، دکتر یاسر شانجانی، عضو هیات علمی دانشگاه واترلو - کانادا می‌باشد و قرار است در مورد آرتورز و شایع‌ترین اختلال مفاصل که با بالا رفتن سن در افراد ظاهر می‌گردد سخنرانی کند.

در این جلسه، یک پژوهش علمی در ارتباط با شیوه جدید در درمان آرتروز که ترمیم بافت استخوانی و غضروف مفصلی در مراحل اولیه را امکان‌پذیر و از نیاز به تعویض کامل مفصل جلوگیری می‌کند، معرفی می‌شود. در این تکنیک از همکاری مهندسی مکاترونیک، مهندسی ساخت و تولید و مهندسی بافت بهره‌برداری می‌گردد.

گفتنی است سخنرانی ساعت 13:30 الی 14:30 در آمفی‌تئاتر مهندس نبوی در دانشکده مهندسی مکانیک برگزار خواهد شد و حضور علاقمندان بلامانع می‌باشد.

دفعات مشاهده: 2260 بار   |   دفعات چاپ: 512 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795