حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: برگزاری سلسله سمینارهای علمی در دانشکده شیمی ::

برگزاری سلسله سمینارهای علمی در دانشکده شیمی

روز چهارشنبه نهم آذرماه سال90، سلسله سمینارهای علمی به شرح زیر در محل اتاق کنفرانس دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

«سمینار طراحی اندازه حفرات در مزوپور MCM- 41 » با سخنرانی دکتر نعیمی جمال، «سمینار طراحی یک روش آزمایشگاهی جدید جهت شناسایی و اندازه‌گیری مقدار اجزاء حاصل از تجزیه آلکانوآمین هادر واحدهای شیرین سازی گاز» با سخنرانی دکتر زارع، «سمینار طراحی واکنش‌های چند جزیی: رهیافت ها و راهبردها» ، با سخنرانی دکتر ملکی، «سمینار بررسی کارایی سلولهای خورشیدی در حضور مواد فعال سطحی» با سخنرانی دکتر بهشته سهرابی و «سمینار جذب و حذف مغناطیسی آلاینده آلی کریستال وایولت از محلول آبی با استفاده نانو گوی و ناصفحه‌ای حفراه ای Cu-Fe2o4 » ، با سخنرانی دکتر رحیمی برگزار خواهد شد.

گفتنی است این سمینارها از ساعت 9 صبح آغاز خواهد شد.

دفعات مشاهده: 2243 بار   |   دفعات چاپ: 453 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781