حدیث از حضرن مهدی (ع)
اتّفاق و وفای به عهد

لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُْیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَهُ بِمُشاهَدَتِنا:

اگر شیعیان ما ـ که خداوند آنها را به طاعت و بندگی خویش موفّق بدارد ـ در وفای به عهد و پیمان الهی اتّحاد واتّفاق می‌داشتند و عهد و پیمان را محترم می‌شمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمی‌افتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل می‌شدند.

:: سخنرانی علمی در دانشکده ریاضی ::

سخنرانی علمی در دانشکده ریاضی

دانشکده ریاضی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ریاضیات سمیناری را با این موضوع روز یکشنبه سوم خردادماه برگزار خواهد نمود.

براساس این گزارش، دکتر عالم‌زاده(از دانشگاه تربیت مدرس) و دکتر علیرضا مدقالچی (رئیس انجمن ریاضی ایران) با موضوع گرامیداشت روز جهانی ریاضیات در این سمینار سخنرانی خواهند نمود.

گفتنی است سمینار فوق از ساعت 14 تا 17 در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده ریاضی برگزار خواهد شد و حضور علاقه‌مندان جهت شرکت در این مراسم بلامانع می‌باشد.

دفعات مشاهده: 2201 بار   |   دفعات چاپ: 431 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781