حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: سخنرانی علمی در دانشکده مهندسی مواد و متالورژی ::

AWT IMAGE       AWT IMAGE

سخنرانی علمی در دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

دوشنبه سی‌و یکم فروردین ماه پروفسور جان کمبل استاد دانشگاه بیرمنگام انگلستان در زمینه «ریخته‌گری پیشرفته» در دانشکده مهندسی مواد و متالورژی سخنرانی کرد.

در این جلسه پروفسور کمبل درباره فرآیند ریخته‌گری ابلیشن که توسط شرکت الوتک آمریکا در حال توسعه است توضیحاتی داد و افزود: این فرآیند یک روش به ثبت رسیده می‌باشد که شامل ریخته‌گری داخل قالب است که قالب توسط یک چسب محلول در آب به هم متصل شده و بلافاصله پس از پاشش آب، قالب حل شده و متلاشی می‌شود تا از این طریق آب خنک کننده مستقیماً به قطعه در حال انجماد برخورد نماید. قطعه ریخته شده تمیز و خنک و آماده اعمال فرآیندهای بعدی می‌باشد.

در نتیجه سرعت خنک کنندگی بالا ساختار میکروسکوپی قطعه بسیار ریزدانه است.

این فرآیند از نقطه نظر حذف فاصله هوایی فرآیندهای منحصر به فرد است. فاصله هوایی گرفتن حرارت از قطعات ریخته شده با سایر فرآیندهایی با محدودیت مواجه می‌سازد. قطعات ریختگی حاصله به دلیل ریزدانگی از خواص مکانیکی فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

این فرآیند از نقطه نظر زیست محیطی فرآیندی تمیز است. در این فرآیند گرد وغبار و دود وجود ندارد و بالاخره این فرآیند از نظر اقتصادی نیز فرآیند مناسبی می‌باشد.

دفعات مشاهده: 2117 بار   |   دفعات چاپ: 447 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767