حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: برگزاری دو سمینار علمی – تخصصی در دانشکده شیمی ::

دو سمینار علمی – تخصصی در دانشکده شیمی

روز دوشنبه یازدهم آذرماه سال جاری دو سمینار توسط دکتر عبدالرضا محمدی زندیه و دکتر خدیجه قنبری در سالن کنفرانس مرکز تحقیقاتی الکتروشیمی تجزیه دانشکده شیمی ارائه خواهد شد.

در این سمینار که از 13:30 به مدت دو ساعت به طول خواهد انجامید، ابتدا دکتر محمدی زندیه سمیناری با عنوان «تهیه و به کارگیری فیلم‌های فاز مایع و جامد در روش‌های ریز استخراج برای آنالیز ترکیبات آلی فرار در نمونه‌های آب، خاک و اشکال دارویی به وسیله کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتری جرمی و تحرک یونی» ارائه خواهد نمود و سپس دکتر قنبری در خصوص «اصلاح خواص پلی آنیلین و تهیه نانو ساختار آن به منظور استفاده در الکتروشیمی» به ارائه سخنرانی خواهد پرداخت.

گفتنی است شرکت در سمینار مذکور برای عموم دانشجویان آزاد بوده و ار کلیه علاقمندان جهت شرکت در آن دعوت بعمل می آید.

دفعات مشاهده: 2234 بار   |   دفعات چاپ: 465 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781