حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: سخنرانی علمی با موضوع معرفی رشته ریاضی کاربردی ::

دانشکده ریاضی- مهین حاجی باقری: دفتر شورای فرهنگی دانشکده ریاضی سه‌شنبه مورخ 31 اردیبهشت ماه، برای دانشجویان مقطع کارشناسی جلسه سخنرانی تحت عنوان «معرفی رشته ریاضی کاربردی» را برگزار کرد.

ارائه کننده این سخنرانی علمی مرتضی ابراهیمی (دانشجوی دکتری ریاضی کاربردی) بود.

در این سخنرانی، ابتدا به معرفی و ماهیت رشته ریاضی اشاره گردید و سپس گرایش‌های مختلف رشته ریاضی در مقاطع کارشناسی و برخی از شاخه‌های تخصصی ریاضی کاربردی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و گرایش‌های ریاضیات مالی ( Industrial mathematics ) معرفی شد. این گرایش‌ها به عنوان دو شاخه پر کاربرد و مهم مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

در ادامه، به ریاضیات زیستی و اهمیت آن در حوزه زیست فناوری پرداخته شد؛ دغدغه‌های دانشجویان رشته ریاضی در مقطع کارشناسی و مشکلات پیش روی آنها در انتخاب شغل و چگونگی وارد شدن آنها به بازار کار از موضوعات مورد بحث بود.

چشم‌انداز ریاضیات در ایران و نیاز جامعه علمی- تحقیقاتی کشور و مشاغل روزمره مرتبط با این رشته نیز از دیگر مباحث این جلسه بود.

دفعات مشاهده: 2364 بار   |   دفعات چاپ: 520 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795