حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: سخنرانی علمی با عنوان ریاضیات محض و اهداف آن ::

دانشکده ریاضی- مهین حاجی‌باقری: دفتر شورای فرهنگی دانشکده ریاضی یکشنبه مورخ 22 اردیبهشت ماه، برای دانشجویان مقطع کارشناسی سخنرانی علمی تحت عنوان «ریاضیات محض و اهداف آن» را برگزار کرد.

ارائه کننده این سخنرانی علی مهدی پور (دانشجوی دکتری هندسه) بود.

در این سخنرانی خلاصه‌ای از پیدایش ریاضیات بر مبنای نیازهای طبیعی بشر، مطرح گردید و ریاضیات به عنوان دانشی معرفی شد که بدنه اصلی آن از اندازه، ساختار، فضا و تغییرات تشکیل می‌گردد.

تقسیم‌بندی ریاضیات تحت عناوین کلی محض و کاربردی و اشاره به برخی از کاربردهای ریاضی در علوم طبیعی مانند: فیزیک، شیمی، زیست شناسی، مهندسی، اقتصاد، داروسازی و علوم اجتماعی، از مباحثی بود که در ادامه بیان شد.

در نهایت به طور خاص به تعریف ریاضیات محض و شاخه‌های اصلی آن یعنی جبر، آنالیز و هندسه و نیز کاربردهای فراوان آنها در علوم دیگر پرداخته شد.

دفعات مشاهده: 2240 بار   |   دفعات چاپ: 466 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781