حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: برگزاری دوره آموزش نرم‌افزارهای مهندسی عمران ::

" Land "،" ETABS "، AUTO CAD" " و "SAP" از جمله دوره‌های مرتبط با رشته مهندسی عمران می‌باشد که انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران در نظر دارد برگزار نماید.

بر اساس این گزارش، دوره Land روزهای شنبه،دوشنبه و چهارشنبه با هزینه پانزده هزار تومان؛ " ETABS " در روزهای شنبه و دوشنبه با هزینه دوازده هزار تومان و دوره AUTO CAD و SAP سه شنبه‌ها با هزینه هر یک دوازده هزار تومان برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است تمامی دوره‌های مذکور از ساعت 17 به مدت دو ساعت در روزهای یاد شده برپا خواهد بود.

دفعات مشاهده: 2307 بار   |   دفعات چاپ: 435 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795