سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: برگزاری دومین کنفرانس بین المللی شهرسازی و جریانهای فضایی ::
برگزاری دومین کنفرانس بین المللی شهرسازی و جریانهای فضایی
دومین کنفرانس بین المللی «شهرسازی و جریان های فضایی؛ پویایی فضا، جابه جایی و ارتباطات» روزهای 26 و 27 مهرماه 1393 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
گروه پژوهشی متعامل(مهندسی تحلیل عوامل آمایش محیط) با همکاری گروه پژوهشی مهندسی آمایش پروژه‌های شهری، همایشی دو روزه با محوریت «پویایی‌های شهری» را به عنوان بخشی از سری کنفرانس‌های بین‌المللی«شهرسازی و جریان‌های فضایی» برگزار کرد.
این کنفرانس بین المللی توسط گروه پژوهشی IPAPE (مهندسی آمایش پروژه‌های شهری) پلی‌تکنیک شهرسازی و آمایش دانشگاه فرانسوا رابوله فرانسه و مرکز پژوهشی متعامل (مهندسی تحلیل عوامل آمایش محیط) دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید.
برنامه‌ریزی کالبدی یا برنامه‌ریزی جریان‌ها و ارتباطات؛ تجزیه و تحلیل پیامدهای فضایی توسعه حمل‌ و ‌نقل ریلی؛ جا‌به‌جایی‌های فضایی در مناطق مرزی؛ کلانشهری شدن و مناطق شهری؛ ارتباطات مجازی و توسعه فضایی شهرها و مناطق از محورهای اصلی این کنفرانس بودند.
Martouzet Denis، استاد پلی تکنیک شهرسازی و آمایش فضای دانشگاه فرانسوا رابوله و مدیر گروهIPAPE و دکتر رضا خیرالدین، استادیار گروه شهرسازی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران دبیر این کنفرانس بودند.
در مراسم افتتاحیه این کنفرانس دو روزه، دکتر دوایی مرکزی(معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، دکتر اخلاصی(رییس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه) و مهندس فتح اللهی(رییس سازمان نوسازی شهر تهران) سخنرانی کردند و سپس دکتر خیرالدین(دبیر کنفرانس) گزارشی اجمالی از فرآیند برگزاری و فعالیت‌های مربوط ارائه دادند.
در این کنفرانس دو روزه، از مجموع 300 مقاله دریافتی، 27 مقاله به صورت ارایه شفاهی و 74 مقاله به صورت پوستری و چاپ در مجموعه مقالات ارایه شد. مقالات ارایه شده در مجموعه مقالات کنفرانس به چاپ رسیده و مقالات برگزیده در مجلات نمایه جهت داوری ارایه می شود.
در مراسم اختتامیه نیز جمع‌بندی از مقالات ارائه شده و ارزیابی از روند برگزاری، توسط مسئولان برگزاری کنفرانس ارایه شد. همچنین دکتر اخلاصی(رییس دانشکده) و دکتر خیرالدین(دبیر کنفرانس)، امکان برگزاری دوره‌ای کنفرانس شهرسازی و جریان‌های فضایی را در دوره‌های مختلف زمانی بررسی نمودند. در مراسم اختتامیه، بهترین مقالات، بهترین ارایه و بهترین پوسترها معرفی و تقدیر شدند.
گفتنی است علاوه بر برپایی نشست های موضوعی، 22 و 23 مهرماه کارگاه روش شناسی برای شرکت کنندگان این کنفرانس دو روزه برگزار شده بود که به معرفی جدیدترین یافته‌ها در قالب پژوهش‌های نظری و یا مورد پژوهشی در ارتباط با محورهای مطرح شده، می پرداخت.
دفعات مشاهده: 1633 بار   |   دفعات چاپ: 443 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.181 seconds with 963 queries by yektaweb 3525