عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: در همایش بین المللی موتور های درون سوز و نفت، پروژه دکتر بوترابی به عنوان پروژه منتخب مشترک صنعت و دانشگاه معرفی شد ::
در همایش بین المللی موتور های درون سوز و نفت،
پروژه دکتر بوترابی به عنوان پروژه منتخب مشترک صنعت و دانشگاه معرفی شد
پروژه دکتر بوترابی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی) با عنوان«تدوین دانش فنی تولید قطعات ریختگی آلیاژ منیزیم-AZ91 »، در همایش بین المللی موتورهای درون سوز و نفت، به عنوان پروژه منتخب مشترک صنعت و دانشگاه معرفی شد.
همچنین در این همایش از پروژه دیگری با عنوان: «اثر آوردن عناصر نادر خاکی بر خواص خستگی بر چرخه آلیاژ منیزیم AZ91 » که راهنمایی آن بر عهده دکتر بوترابی بوده، تقدیر شد.
دفعات مشاهده: 1761 بار   |   دفعات چاپ: 315 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749