حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: همایش پیشگیری از اعتیاد در واحد بهشهر ::

به مناسبت هفته سلامت، دانشکده فنی و مهندسی واحد بهشهر با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر همایشی یک روزه با عنوان «پیشگیری از اعتیاد» برگزار نمود .

در این همایش که با حضور مسئولان شبکه بهداشت، کارکنان واحد بهشهر و جمعی از دانشجویان برگزارشد؛ دکتر محمدی، مدیر اداری دانشگاه مباحثی را درخصوص اهمیت دوران جوانی و استفاده بهینه از این دوران مطرح نمود.

سپس دکتر صالح طبری، مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت شهرستان به ارائه مطالبی با عنوان (نگاهی به مصرف مواد مخدر در ایران و جهان) پرداخت که این مطالب با آمارهایی از میزان اعتیاد در کشور ایران و مقایسه آن با جهان و همچنین عوامل موثر در اعتیاد جوانان همراه بود.

پس از صحبت های وی دکتر ستاره ،متخصص اعصاب و روان در خصوص استفاده از روشها ی جدید تبلیغاتی در فروش مواد مخدر صحبت نمود و همچنین اشاره ای به روشهای درمانی ترک اعتیاد و عوامل موثر در کشیده شدن جوانان به سمت اعتیاد کرد و در انتها اسلایدهایی در زمینه تغییرات فیزیکی افراد معتاد در قبل و بعد از اعتیاد به نمایش در آمد .

دفعات مشاهده: 2163 بار   |   دفعات چاپ: 452 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795