حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: سومین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری ::

مرکز مطالعات برنامه ریزی شهری تهران «سومین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری» را در مرکز همایش های برج میلاد از تاریخ 23 تا 25 آذر ماه سال جاری در زمینه نشست های علمی - تخصصی، نمایشگاه طرحهای پژوهشی، کتاب، پایان نامه و تجلیل از برترین ها برگزار می نماید.

علاقمندان به شرکت در بخشهای مختلف جشنواره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس الکترونیکی http://rpc.tehran.ir مراجعه نمایند.

دریافت فایل فراخوان

دفعات مشاهده: 2220 بار   |   دفعات چاپ: 488 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781