حدیث از حضرن مهدی (ع)
اتّفاق و وفای به عهد

لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُْیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَهُ بِمُشاهَدَتِنا:

اگر شیعیان ما ـ که خداوند آنها را به طاعت و بندگی خویش موفّق بدارد ـ در وفای به عهد و پیمان الهی اتّحاد واتّفاق می‌داشتند و عهد و پیمان را محترم می‌شمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمی‌افتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل می‌شدند.

:: اولین کنفرانس بین‌المللی آموزش الکترونیکی ::

هجدهم آذرماه اولین کنفرانس بین‌المللی آموزش الکترونیکی در دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار خواهد شد

اولین کنفرانس بین‌المللی آموزش الکترونیکی از هجدهم آذرماه به مدت دو روز در دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار خواهد شد.

رویکردها و تکنیک‌های طراحی محتوی آموزشی، بومی سازی آموزش الکترونیکی، استانداردهای آموزش الکترونیکی، سنجش و ارزیابی در آموزش الکترونیکی، بهداشت روانی در آموزش الکترونیکی، تربیت نیروی انسانی برای آموزش الکترونیکی، مباحث حقوقی و مالکیت معنوی در آموزش الکترونیکی، آموزش الکترونیکی و تجارت الکترونیکی و ...، از جمله موضوعاتی هستند که قرار است در این کنفرانس به صورت مقاله مورد بحث و بررسی قرار گیرند.

برگزاری نمایشگاه و مسابقه تولید محتوی به منظور تشویق و ارتقاء توان تولید محتوی الکترونیکی در کشور از جمله برنامه‌های جنبی کنفرانس فوق خواهند بود.

براساس این گزارش، آخرین مهلت رزرو غرفه در نمایشگاه پانزدهم مهرماه، آخرین مهلت ارسال اصل مقالات و آثار برای مسابقه تولید محتوی بیست و پنجم مهرماه و آخرین مهلت ثبت نام برای شرکت در کنفرانس پنجم آذرماه سال جاری خواهد بود.

گفتنی است علاقمند جهت کسب اطلاعات بیشتر از کنفرانس می‌توانند به نشانی اینترنتی: www.elearningconf.ir مراجعه، یا با تلفن‌های شماره 91-77240590-021 تماس حاصل فرمایند.

دفعات مشاهده: 2201 بار   |   دفعات چاپ: 393 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781