حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری دومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی ::

دانشگاه علم وصنعت ایران میزبان دومین کنفرانس تخصصی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی

دومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی بیست و سوم اردیبهشت ماه سال جاری در مجتمع امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جریان‌های چند فازی، جریان‌های واکنش دار، تکنولوژی‌های جداسازی، ماشین‌های دوار، انرژی و محیط زیست، جریان‌های پیچیده، تکنیک‌های مدل‌سازی CFD از جمله محورهایی هستند که قرار است در این کنفرانس به صورت مقاله مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

شناسایی و توانمندی‌های CFD و کاربردهای آن، شناسایی محدویت‌ها در اعتبار و کاربرد کدهای CFD موجود و ترسیم افق پژوهش‌های مورد نیاز، معرفی نیازهای صنعت و مجامع علمی برای تعریف در قالب‌ پروژه‌های پژوهشی و ... از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس می‌باشد.

به گفته دکتر هاشم‌آبادی دبیر این کنفرانس از تعداد 125 مقاله دریافت شده 83 مقاله بعد از داوری نهایی ارائه خواهند شد که 32 تای آن شفاهی و 51 مقاله به صورت پوستر خواهد بود.

سخنرانی کلیدی، کارگاه‌ و نمایشگاه تخصصی از جمله برنامه‌های جنبی این کنفرانس خواهند بود.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی http://cfd.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 1982 بار   |   دفعات چاپ: 364 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767