حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: اولین کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی ::

اولین کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی از اول بهمن ماه سال جاری به مدت دو روز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد و علاقمندان تا پانزدهم مهرماه جاری فرصت دارند مقالات خود را به دبیرخانه کنفرانس مذکور ارسال نمایند.

«کاربرد، طراحی، ساخت، مدل‌سازی و شبیه‌سازی پیل‌های سوختی»،«تحقیق و توسعه در زمینه تولید، خالص‌سازی و ذخیره‌سازی هیدروژن»، « توسعه و تکمیل نظام ملی نوآوری پیل‌سوختی در کشور»، «راهبردهای توسعه و فناوری هیدروژن و پیل سوختی در کشور و جهان» از جمله موضوعاتی هستند که قرار است در قالب مقاله در کنفرانس فوق مورد بحث و بررسی قرار گیرند.

بر اساس گزارش دبیرخانه کنفرانس آخرین مهلت ثبت نام در نمایشگاه پانزدهم دی ماه و آخرین مهلت دریافت پیشنهاد کارگاه‌های آموزشی پانزدهم آبان ماه می‌باشد.

گفتنی است برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی و کارگاه‌های آموزشی از جمله برنامه‌های جنبی کنفرانس مذکور خواهد بود. (پوستر همایش)

دفعات مشاهده: 2281 بار   |   دفعات چاپ: 461 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781