حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: نهمین سمینار مهندسی سطح و عملیات حرارتی ::
نهمین سمینار ملی مهندسی سطح و عملیات حرارتی ‪ ۲۴‬و ‪ ۲۵‬اردیبهشت ماه در دانشکده مهندسی موادو متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

لایه‌های نازک ، پاشش حرارتی قوسی، پلاسمایی و ‪ , HVOF‬رسوب شیمیایی بخار،رسوب فیزیکی بخار ، تریبولوژی و سایش، فناوری نانو در مهندسی سطح، نیتراسیون پلاسمایی،عملیات حرارتی و سخت کاری سطح و سطوح زیست سازگار از محورهای برگزاری این سیمنار دو روزه هستند.

در این سمینار کارگاه‌هایی با عناوین، فرایند لیزر در مهندسی سطح، تکنولوژی سایش و تریپولوژی،تکنولوژی پاشش حرارتی، تکنولوژی افزایش کارآیی سطوح توسط جوشکاری،فن آوری پلاسماترون و تکنولوژی پوشش دهی صنعتی،آشنایی با میکروسکوپ الکترونی ‪,TEM‬نیتراسیون پلاسمایی،آشنایی با میکروسکوپ‌های ‪ AFM , STM‬و آشنایی با سیستمهای خلاسازی و اندازه‌گیری فشارهای پایین نیز برگزار می‌شود.

همچنین در حاشیه برگزاری این سمینار که با همکاری انجمن علوم و تکنولوژی سطح ایران برگزار می‌شود نمایشگاهی از دستاوردهای فناوری، سخت افزار و نتایج پژوهش‌های مرتبط با موضوع سمینار برگزار خواهد شد.

(پوستر همایش)

دفعات مشاهده: 2236 بار   |   دفعات چاپ: 462 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781