سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده ریاضی برگزار شد ::
مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده ریاضی برگزار شد
مراسم تودیع دکتر یاری و معارفه دکتر مهدی نجفی خواه در سمت رییس دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران قبل ظهر روز دوشنبه ؛بیست و نهم اردیبهشت ماه 1393برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه،تنی چند از اعضای هیات رییسه و اعضای هیات علمی دانشکده ریاضی برگزار شد،ابتدا نظرات اساتید این دانشکده ارایه شد .
در بخشی از این جلسه ابتدا دکتر نجفی خواه رییس دانشکده ریاضی از زحمات دکتر یاری رییس سابق این دانشکده تشکر کرد و درادامه نیز دکتر یاری در سخنانی از همکاری و فعالیت کارکنان ،اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشکده قدر دانی کرد.
اما در بخش پایانی این جلسه که به ارایه نظرات اساتید اختصاص داشت موضوع کمبود فضای آموزشی و کلاس های درسی دانشکده از اساسی ترین درخواست اساتید دانشکده ریاضی بود که دکتر برخورداری از معاونان آموزشی و اداری و پشتیبانی دانشگاه خواست تا به بررسی این موضوع بپردازند.
لازم به یادآوری می باشد که در پایان این جلسه رییس دانشگاه با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر یاری رییس سابق دانشکده ریاضی تشکر کرد.
دفعات مشاهده: 1504 بار   |   دفعات چاپ: 298 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.181 seconds with 965 queries by yektaweb 3566