رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده ریاضی برگزار شد ::
مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده ریاضی برگزار شد
مراسم تودیع دکتر یاری و معارفه دکتر مهدی نجفی خواه در سمت رییس دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران قبل ظهر روز دوشنبه ؛بیست و نهم اردیبهشت ماه 1393برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه،تنی چند از اعضای هیات رییسه و اعضای هیات علمی دانشکده ریاضی برگزار شد،ابتدا نظرات اساتید این دانشکده ارایه شد .
در بخشی از این جلسه ابتدا دکتر نجفی خواه رییس دانشکده ریاضی از زحمات دکتر یاری رییس سابق این دانشکده تشکر کرد و درادامه نیز دکتر یاری در سخنانی از همکاری و فعالیت کارکنان ،اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشکده قدر دانی کرد.
اما در بخش پایانی این جلسه که به ارایه نظرات اساتید اختصاص داشت موضوع کمبود فضای آموزشی و کلاس های درسی دانشکده از اساسی ترین درخواست اساتید دانشکده ریاضی بود که دکتر برخورداری از معاونان آموزشی و اداری و پشتیبانی دانشگاه خواست تا به بررسی این موضوع بپردازند.
لازم به یادآوری می باشد که در پایان این جلسه رییس دانشگاه با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر یاری رییس سابق دانشکده ریاضی تشکر کرد.
دفعات مشاهده: 2234 بار   |   دفعات چاپ: 434 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789