:: مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده فیزیک برگزار شد ::
مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده فیزیک برگزار شد
با حضور هیات رییسه دانشگاه، مراسم تقدیر از رییس سابق دانشکده فیزیک و معارفه دکتر فیض آبادی(رییس جدید دانشکده)، بیستم اسفندماه 1392 برگزار شد.
در مراسم تودیع و معارفه که در مجتمع حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، دکتر برخورداری(سرپرست دانشگاه)، با اهدای لوح از زحمات دکتر عقدایی(رییس سابق دانشکده فیزیک) تقدیر کرد و در ادامه، اعضای هیات علمی این دانشکده به طرح نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون مسایل مختلف اداره دانشکده پرداختند.

دفعات مشاهده: 1733 بار   |   دفعات چاپ: 302 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3705