:: مراسم تودیع و معارفه مدیران تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه برگزار شد ::

مراسم تودیع و معارفه مدیران تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان روز چهارشنبه نوزدهم تیرماه سال 1392، با حضوررئیس دانشگاه در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه، در این مراسم که کارکنان مجموعه تحصیلات تکمیلی نیز حضور داشتند از آنان خواست آرامش و محبت خودشان را به دانشجویان مراجعه کننده انتقال دهند وبا برخوردهای عاطفی بیشتر با آنها همکاری داشته باشند.

جبل‌عاملی ضمن تشکر از دکتر مقبلی و کارکنان و کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: کیفیت کار و رعایت قوانین و مقررات و دلسوزی در این مجموعه دانشگاه همچون سایر بخش‌های دانشگاه وجود دارد و اما ما از شما انتظار داریم که در برخورد با دانشجویان مراجعه کننده سعه صدر بیشتری داشته باشید و دوست و همراه آنان باشید.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از مدیر دفتر جدیدالتاسیس استعدادهای درخشان دانشگاه خواست تا این مرکز ارتباط و تعاملی نزدیکی با دو مجموعه مرکزرشد و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه داشته باشد.

رئیس دانشگاه ابراز امیدواری کرد تا مدیریت استعدادهای درخشان به محلی برای مراجعه دانشجویان ممتاز و نخبه دانشگاه تبدیل گردد.

فتحیان، معاون آموزشی دانشگاه، نیز در جملاتی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های دفتر تحصیلات تکمیلی و چرایی تاسیس مدیریت استعدادهای درخشان در مجموعه معاونت آموزش دانشگاه پرداخت و گفت: تدوین تقویم آموزشی در مقطع کارشناسی‌ارشد و دکتری و واگذاری بعضی از اختیارات به دانشکده‌ها از جمله فعالیت‌هایی است که در چند سال اخیر در مجموعه تحصیلات تکمیلی انجام شده است.

وی تاسیس رشته‌ها و دانشکده‌های جدید، پذیرش دانشجو در مرکز آموزش الکترونیکی و پردیس 2 را از جمله عواملی دانست که باعث افزایش حجم کار در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه شده است.

در آغاز این مراسم دکتر مقبلی، مدیر سابق تحصیلات تکمیلی از حمایت‌ها و همکاری اعضای هیات رئیسه و کارکنان مجموعه تحصیلات تکمیلی در همکاری‌ با وی در طول دوره مدیریت‌اش سپاسگزاری کرد.

لازم به ذکر می‌باشد در این مراسم دکتر موسوی میرکلایی (عضو هیات علمی دانشکده برق) و دکتر جبارزاده (عضو هیات علمی دانشکده صنایع) به ترتیب به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی و مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه معرفی شدند. ضمنا رئیس دانشگاه با اهدای لوح و هدیه از زحمات دکتر مقبلی مدیر سابق تحصیلات تکمیلی دانشگاه قدردانی نمود.

AWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1686 بار   |   دفعات چاپ: 385 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3728