حدیث هفته
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286
روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: مراسم تودیع و معارفه دفتر همکاریهای علمی و بین المللی ::

رئیس دانشگاه در مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر همکاریهای علمی و بین المللی:

واحد بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران در آینده نزدیک تاسیس می شود

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان این که از سال آینده واحد بین الملل این دانشگاه در شهر دماوند راه اندازی خواهد شد؛ اظهار داشت: در حال حاضر مشغول تعریف رشته و برنامه دروس این واحد هستیم تا در سال آینده از بین جامعه هدف که تمامی کشورهای اسلامی خواهند بود، دانشجوی خارجی پذیرش نمائیم.

دکتر جبل عاملی که در مراسم تودیع و معارفه رییس دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران سخنرانی می کرد، گفت: شرایط پذیرش دانشجوی خارجی در کشور به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت هایی از قبیل محل اسکان دانشجو و ... در کشور فراهم نیست و بخش روابط بین الملل به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت ها در هیچ کدام از دانشگاه های کشور مثل کشورهای منطقه از قبیل ترکیه، پاکستان، هندوستان و... توسعه نیافته است.

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: استفاده و دعوت از اساتید و متخصصان مطرح خارجی برای سمینارها و همایش ها، برگزاری فرصت مطالعاتی، استفاده از اساتید مشترک و... را از جمله اولویت های دانشگاه در بخش روابط بین الملل دانشگاه دانست.

در ابتدای این مراسم دکتر سعید میرزا محمدی، رییس سابق دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، بعد از تشکر از رییس دانشگاه، هیات رئیسه و همکاران خود در دفتر همکاری های بین الملل دانشگاه در دوره مسئولیت اش، گفت: از سال 87 که وارد این مجموعه شدم با تقویت سایت دانشگاه، چاپ کاتالوگ، شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی و جذب و تبادل دانشجو خارجی سعی در تقویت این حوزه نمودم که البته همچنان نیاز به ارتقاء دارد.

لازم به یادآوری است، مراسم تودیع و معارفه رییس دفتر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه با اهدای لوح و هدایای معنوی از طرف رییس دانشگاه به دکتر سعید میرزا محمدی رییس سابق این دفتر، صبح روز شنبه دهم دی ماه سال 90 به پایان رسید.

گفتنی است، دکتر هادی خرمی شاد، استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، در روزهای اخیر در حکمی از سوی دکتر جبل عاملی، رییس دانشگاه، برای مدت دو سال به سمت رییس دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه منصوب و در این مراسم معارفه شد.

AWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 2333 بار   |   دفعات چاپ: 433 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795