رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر طرح های عمرانی ::

برگزاری مراسم معارفه مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه

مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر طرح‌های عمرانی ، روز دوشنبه سیزدهم آذرماه جاری با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از مشاوران و پیمانکاران پروژه‌های عمرانی در دانشگاه برگزار شد.

دکتر جبل‌عاملی رئیس دانشگاه در این مراسم گفت: کیفیت پروژه‌های عمرانی دانشگاه بسیار بالاست و با سرعت خوبی به پیش می‌رود.

وی ضمن تشکر از زحمات پیمانکاران ، مشاوران و مدیر دفتر طرحهای عمرانی اظهار داشت اگر روند انجام پروژه‌های عمرانی دانشگاه از سرعت خوبی برخوردار باشد، توانایی ما در جذب منابع مالی افزایش خواهد یافت.

در این مراسم دکتر سید مسعود نصرآزادانی، مدیر دفتر طرح‌های عمرانی که از سابقه خوبی در فعالیت‌های عمرانی و اجرایی برخوردار است، گفت: می‌بایست تکنولوژی مورد استفاده در طرح، روش اجرا و مصالح مصرفی پروژه‌های عمرانی دانشگاه با دیگر پروژه‌ها تفاوت داشته باشد.

وی روند احداث پروژه‌های عمرانی دانشگاه را در سال‌های اخیر چشمگیر و بی‌نظیر دانست.

دکتر حشمتی مدیر سابق دفتر طرح‌های عمرانی نیز در سخنانی در ابتدای این مراسم اجزای کارهای عمرانی را جز با همکاری و همدلی مشاور، پیمانکار و کارفرما میسر ندانست و از تمامی کسانی که در دوران مدیریت دفتر طرح‌های عمرانی با وی همکاری کرده‌اند تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر حشمتی مدیر سابق دفتر طرح‌های عمرانی تقدیر شد.

(آلبوم تصاویر مراسم)

دفعات مشاهده: 2240 بار   |   دفعات چاپ: 477 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789