رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: معارفه سه معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی ::
AWT IMAGEAWT IMAGE

معارفه سه معاونت "آموزشی"، "دانشجویی" و "فرهنگی" دانشگاه برگزار شد

روز دوشنبه، بیست و دوم شهریورماه 89 مراسم معارفه سه معاونت "آموزشی"، "دانشجویی" و "فرهنگی" دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه، جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که اعضای هیات رئیسه و مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضور داشتند به ترتیب دکتر محمد فتحیان، معاون سابق دانشجویی و فرهنگی، به عنوان معاون آموزشی؛ دکتر روح الله طالبی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و دکتر محمد خلج امیرحسینی به عنوان معاون فرهنگی دانشگاه معرفی شدند.رییس دانشگاه در حاشیه معارفه سه معاونت جدید دانشگاه ، بعد از ابراز انزجار از حرکات صهیونیستی کشیش امریکایی در هتک حرمت قران کریم، از دکتر هادیان و دکتر فتحیان در دو حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی تقدیر و تشکر کرد.

دکتر جبل‌عاملی اظهار داشت امیدواریم معاونت تازه تاسیس فرهنگی در تعامل با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه که مسوولیت اصلی کار فرهنگی را بر عهده دارد بتواند کار فرهنگی دانشگاه را پیش ببرد.

وی سهم عمده‌ای از صحبت‌های خود را به تقدیر از زحمات دو حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی و معاونان سابق این دو حوزه اختصاص داد و برای هر سه معاون جدید آرزوی موفقیت نمود.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز بعد از اعلام نفرت نسبت به حرکت کشیش امریکایی در توهین به قران کریم اظهار داشت: حقیقت مطلب این است که دنیای استکبار با تولد انقلاب اسلامی مورد هجوم گسترده فکری و عقیدتی قرار گرفت و در طول این سی سال هر انچه داشتند در قالب‌های مختلف به صحنه آوردند ولی خداوند متعال این انقلاب را حفظ کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از ایجاد معاونت جدید فرهنگی دانشگاه استقبال نمود و گفت: برای مبارزه با ناتو فرهنگی توجه خاص به حوزه فرهنگ ضرورت دارد.

در ابتدای مراسم نیز دکتر هادیان، دکتر فتحیان، دکتر خلج امیرحسینی و دکتر طالبی به ترتیب با حضور در پشت تریبون، در سخنانی ضمن ارایه گزارش عملکرد از زحمات همکاران خود در حوزه‌های مدیریتی شان تقدیر نمودند.

گفتنی است در پایان این مراسم هدایایی از طرف رییس دانشگاه به دکتر هادیان و دکتر فتحیان اهدا شد.

دفعات مشاهده: 2259 بار   |   دفعات چاپ: 470 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789