حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی شیمی ::

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی شیمی

(آلبوم تصاویر )

روز یکشنبه دوم اسفندماه جاری، مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی شیمی در حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم دکتر جبل‌عاملی رئیس دانشگاه از زحمات دکتر تورج محمدی رئیس پیشین دانشکده تقدیر کرد و برای دکتر صادقی در پذیرش مسوولیت مدیریت دانشکده آرزوی توفیق نمود.

وی در بخشی از صحبت‌های خود گفت این دانشگاه در حال رشد است و از تغییرات مدیریتی در آن نباید نگران بود چرا که در حال حاضر این دانشگاه بر محور برنامه حرکت می‌کند و تغییر افراد تاثیری در تغییر برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه ندارد.

دکتر جبل‌عاملی مهمترین سرمایه دانشگاه را منابع انسانی آن دانست و در ادامه گفت: نیت ما توسعه علمی دانشگاه است که در این راه، اساتید امید ما‌ هستند.

رئیس دانشگاه در پایان صحبت‌های خود گفت: به شکر خدا امروز دانشگاه علم وصنعت به مرحله‌ای از بلوغ رسیده است و شأنیت خوبی پیدا کرده است و سرآمدی در تولید علم، دانش و پژوهش نیاز فردای این دانشگاه است.

در بخش از این مراسم دکتر تورج محمدی رئیس پیشین دانشکده مهندسی شیمی، از اعضای هیات علمی آن دانشکده به خاطر همکاری در دوران مسوولیتش تقدیر نمود و برای رئیس جدید دانشکده آرزوی توفیق نمود.

دکتر محمدتقی صادقی رئیس جدید دانشکده مهندسی شیمی نیز از اعضای هیات علمی این دانشکده خواست تا برای انجام بهتر و بیشتر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به صورت تیمی و با برنامه حرکت کنند.

دکتر مهدی علوی، دکتر شاهرخ شاه‌حسینی و دکتر فرزانه فیضی، از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی به ترتیب در خصوص اختصاص فضای آموزشی بیشتر، تدوین یک نقشه و برنامه برای فعالیت‌های پژوهشی و استخدام اعضای جدید هیات علمی به ارائه نظرات خود پرداختند.

در پایان این مراسم لوح تقدیری از طرف رئیس دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده مهندسی شیمی به دکتر تورج محمدی رئیس پیشین دانشکده مهندسی شیمی اهدا شد.

دفعات مشاهده: 2211 بار   |   دفعات چاپ: 422 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760