رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی عمران ::

تودیع ومعارفه رئیس دانشکده عمران

دانشکده مهندسی عمران- زهرا حجتیان: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی عمران، دوشنبه 13 آبان ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری و مشاور رئیس و مدیر کل دفتر ریاست و نیز اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده عمران در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم از خدمات دکتر رضا عباس‌نیا در طول تصدی مسئولیت ریاست دانشکده مهندسی عمران، تقدیر و از دکتر غلامرضا قدرتی امیری به دلیل پذیرش این مسئولیت تشکر و قدردانی شد.

در مراسم تودیع و معارفه چند تن از اعضای هیات علمی دانشکده ضمن ارائه نقطه نظرات خود و تشکر از دکتر عباس‌نیا، تعامل و توجه بیشتر مسئولان دانشگاه در کلیه زمینه‌ها با دانشکده را خواستار شدند.

این مراسم با صرف ناهار همراه بود و با اهدای لوح تقدیر و هدایا به دکتر عباس‌نیا (رئیس سابق دانشکده مهندسی عمران) پایان یافت.

AWT IMAGE       AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 2162 بار   |   دفعات چاپ: 414 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789