حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری جلسه تودیع و معارفه معاون اداری مالی واحد اراک ::

روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی اراک: جلسه تودیع و معارفه معاون اداری- مالی دانشکده فنی و مهندسی اراک برگزار شد.

در این جلسه که مورخ 6/7/87 در محل دفتر ریاست و باحضور رئیس، معاونان و تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد. دکتر ابوالفضل احمدی (رئیس دانشکده)، طی سخنانی از تلاشهای دکتر رامین نریمانی در دوره تصدی مسئولیتشان قدردانی و برای مهندس عبدالمطلب حاجتی (معاون جدید اداری- مالی دانشکده) آرزوی موفقیت نمود. در این جلسه دکتر نریمانی ضمن ارائه گزارش از عملکرد حوزه معاونت اداری- مالی در زمان مسئولیت خود، از تمامی کارکنان به ویژه زیرمجموعه‌های این معاونت قدردانی کرد. مهندس حاجتی نیز طی سخنانی خواستار مشارکت بیش از پیش اعضای هیئت علمی و کارکنان در پیشبرد بهینه امور گردید. درادامه، تعدادی از کارکنان به نمایندگی از سایر کارکنان از زحمات دکتر نریمانی تشکر نمودند.

درپایان این جلسه لوح تقدیر و هدیه توسط رئیس دانشکده به دکتر نریمانی اهدا شد.

دفعات مشاهده: 2145 بار   |   دفعات چاپ: 433 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760