رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: برگزاری مراسم تقدیر و معارفه روسای سه دانشکده ::

(آلبوم)

برگزاری مراسم تقدیر و معارفه روسای قدیم و جدید سه دانشکده

یکشنبه 25 فروردین ماه سال جاری، مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سه دانشکده مهندسی برق، مهندسی مواد و متالورژی و ریاضی با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان این سه دانشکده در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مراسم از خدمات صادقانه دکتر بهمن ابوالحسنی (دانشکده مهندسی برق)، دکتر علیرضا خاوندی (دانشکده مهندسی مواد و متالورژی) و دکتر رحمان فرنوش (دانشکده ریاضی) با اهدای لوح و هدایا تقدیر و دکتر شهرام محمدنژاد، دکتر محمدعلی بوترابی و دکتر غلامحسین یاری به ترتیب به عنوان رؤسای جدید دانشکده‌های مهندسی برق، مهندسی مواد و متالورژی و ریاضی معرفی شدند.

در مراسم تودیع و معارفه، رؤسای سابق دانشکده‌ها گزارش مجملی از دانشکده‌های خود در زمان تصدی ریاست دانشکده ارائه و رؤسای جدید خود اهم برنامه‌ها و اهداف آتی مدیریتی خود را اعلام کردند.

در ادامه جلسه، دکتر جبل‌عاملی با اشاره به انتخاب دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از دانشگاههای مادر در کشور، گفت: آموزش عالی کشور به سرعت در حال تحول کیفی است و توسعه کمی گسترده‌ای که در حوزه آموزش عالی کشور داده شده این زنگ خطر را به صدا در می‌آورد که در عرصه رقابت دانشگاه‌های داخل، آنهائی باقی می‌مانند که در جذب بهترین‌ها موفق باشند.

دکتر جبل‌عاملی با اشاره به فعالیت‌های گسترده عمرانی که در دانشگاه آغاز شده و در حال انجام است تأکید کرد: دانشکده‌ها باید خود را آماده کنند و توان جذب اعتبارات خویش را افزایش دهند. تلاش معاونت پژوهشی نیز این است که با فعال‌سازی 21 طرح بیرون دانشگاه جنب و جوش زیادی ایجاد کند.

ریاست دانشگاه با این تصریح که اغلب اساتید ما اغلب وقت خود را در دانشگاه صرف می‌کنند، افزود باید از پتانسیل نهفته به نحو مطلوب استفاده کنیم تا در فضای کم تنش و کم التهاب بتوان کارهای بیشتری را پیش برد.

دکتر جبل‌عاملی از قبول مسئولیت رؤسای جدید دانشکده‌ها تشکر نمود و خدمات رؤسای سابق را قابل تقدیر دانست.

اهدای لوح تقدیر و هدایا به دکتر خاوندی، دکتر فرنوش و دکتر ابوالحسنی و اقامه نماز جماعت و صرف ناهار، پایان بخش مراسم تودیع و معارفه بود.

لازم به ذکر است رؤسای جدید دانشکده‌های یاد شده به شیوه برگزاری انتخابات، توسط اعضای هیأت علمی همان دانشکده انتخاب شده‌اند.

دفعات مشاهده: 2141 بار   |   دفعات چاپ: 409 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789