رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: جلسه تودیع و معارفه مسوول نهاد مقام معظم رهبری ::

مراسم تودیع حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی و معارفه حجت الاسلام والمسلمین شاه آبادی، دوشنبه مورخ 20/12/86 در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر جبل‌عاملی( رئیس دانشگاه) ضمن تبریک ایام مبارک ربیع الاول، تجلی نورانیت در دانشگاه علم و صنعت ایران را به ویژه بعد از انقلاب اسلامی به دلیل حضور روحانیت، چشمگیر دانست.

ریاست دانشگاه از حجت الاسلام والمسلین نجفی روحانی، مسوول قبلی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ، تشکر نمود و برای وی آرزوی موفقیت، سربلندی و سعادت کرده و نیز از حجت الاسلام والمسلمین شاه آبادی به دلیل قبول این مسئولیت خطیر تشکر نمود.

حجت الاسلام والمسلمین شاه آبادی اظهار امیدواری کرد با استعانت از خداوند، در یک محیط جوان و خلاق دانشگاهی در تحقق وظایف و مسئولیت‌های فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و در راستای اهداف عالی دانشگاه، بتواند نقش موثری ایفا نماید.

پس از آن نمایندگان تشکل‌های دانشجویی ضمن تبیین دیدگاه‌های خود، از مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، تشکر و برای مسئول جدید آن آرزوی توفیق کردند.

اهدای لوح و هدایا پایان بخش این مراسم بود. آلبوم مراسم)

دفعات مشاهده: 2321 بار   |   دفعات چاپ: 426 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789